7 Days of London Fashion Week, 2017

0 Comments

The 4 Cities Gala of Fashion avslutade sin sju dagars långa resa i London. Och vi har allt som är värt samtalet från den engelska huvudstaden.
Stilmönster som styrde London Fashion Week
Användning av kompletterande färger var dominerande i samlingen, och färgblockering gjorde en återkommande som trenden. Monokrom verkar förlora förmånen för de stora stilhemmen som Burberry, Johnny Coca och Rakshanda som de djärvaste nyanserna av blå, lila, senap och Browns styr deras skapelse. Vad man förstår från mönstret är hösten i år kommer att betecknas av kombinationen av oortodoxa färger.

Det super släta materialet har aldrig riktigt försvunnit från high-fashion-scenen och verkar behålla sin relevans under hela showen. Men det som fångade vår uppmärksamhet var inte användningen av sammet. Istället var det de listiga utskrifterna på det. Vi hade Peter Pilotto med hans stil i Velvet, Erdems senapsklänning med blommönster runt och Mary Katrantzou Purple Ensemble med glänsande geléfisk – alla firar Velvet.

Varför ska pojkar ha kul? För att bryta trenden presenterade mönstren från Christopher Kane, Simone Rocha och JW Anderson gappningspåsar för fickor – och uttryckte en kvinnas svåra krav på fickor i hennes klädsel. De chunky rockarna, byxorna och klänningarna fick alla sin rättvisa andel av påsar – detta kräver vi i vårt vardagliga slitage.

Vi upptäckte också någon blommig överbelastning i Christopher Kane och Johnny Coca, men vem Australiens herrlandslag i fotboll Tröja klagar till och med? Genom utseendet på dessa quiltade rockar, flödande klänningar eller de som gjuts till formen av en modells kropp – vi drar slutsatsen att samlingen definitivt upplivade dagen. I viss utsträckning återställde det minnen från de stora ole dagarna med blommiga bakgrundsbilder som vi fortfarande upptäcker på vår mormors plats.

Super Designs på London Fashion Week
Super Design -kulturen sågs göra ett comeback på LFW 2017. Medan vissa var glada över det, verkade andra inte gå med mycket. Supermodellerna som vi upptäckte bland andra var vår föredragna Gigi Hadid, Kendell Jenner och Bella Hadid.

Främre rad och fester
En stad som hämmas av Who’s Who of the World var säker på att ha en stor uppsättning när han höll en modevecka. Vi var inte missnöjda en bit. Bara per våra förväntningar var den främre raden och efterfirandet tändes med många bekanta ansikten från zonerna av underhållning, mode, sida 3 -kultur och mer.
Här är Laura Baily och Candace Lake upptäckta vid Isa Arfen -presentationen.

Portia Freeman ser droppdöd underbar i sin gyllene kjol och axelbandslös svart kropp på Emilio de la Morena Show

Bela Hadid, Kendall Jenner, Lily Donaldson och Justine Skye verkar ha en boll på Burberry och liknande fest.

Olivia Palermo, Penelope Cruz, Suki Waterhouse, Jourdan Dunn och Laura Bailey markerar Barcelona Tröja deras existens på Burberry Show.

Erdem och Selfridges middag spelade grepp till Alexa Chung, Erdem Moralioglu och Natalie Massenet. Erdem -showen besöktes av Clémence Poésy och Thandie Newton.

Christopher Kane -showen hade Katy Perry Atletico Madrid Tröja som deras främsta gäst.

Emily Berrington, Charlotte Wiggins och Grace Chatto upptäcktes med en boll på Antonio Berardi -showen.
[Läs också: London Fashion Week 2016]
Diesel Make Like Not Walls Party var en stjärnklar affär med närvaron av Naomi Campbell, Ella Eyre, Justine Skye, Jamie Campbell Bower och Renzo Rosso.

[SC: MediaD]

Den högprofilerade främre raden i Mulberry Show hade platser reserverade för Tanya Burr, Olivia Palermo, Anya Taylor-Joy och Anais Gallagher.

Och slutligen skulle den sista showen på vår lista över de mest händelser som främst skulle vara Topshop Unique Show som hade Erin O’Connor och Hikari Yokoyama, Angelica Cheung, Clara Paget, Lily Donaldson, Charlotte Wiggins, Erin O’Connor, Henry Holland, Alice Naylor-Leyland, Yara Shahidi, Chelsea Leyland och Sofia Richie för att nå evenemanget.

Street Style of London Fashion Week
Nu är det dags för oss att ge dig lite sniktitt i exakt hur dessa kändisar klädde sig på gatorna i London som uppenbarar mode och stil.

Och det är exakt hur vi avslutar turnén i London och går mot Paris. Vi ses alla igen nästa vecka med en helt ny utvärdering av ett helt nytt modekarneval.
Bilder Källa: Highsnobiety

Leave a Reply

Your email address will not be published.